Deze week had ik een volle agenda, maar geen druk gevoel! Ook voor de komende weken staat deze vol gepland met allerlei afspraken. Nieuwe klanten, A Place to Be festival. Erg leuk allemaal. Hoe kan het dan dat ik geen druk druk druk gevoel heb?

Ik plan het zo in dat er ruimte is in mijn agenda! Een spontane afspraak zoals vandaag kan ik dan inplannen. Niet gelijk op het tijdstip dat een cliënt wil, nl NU, maar wel dezelfde dag! Mijn eigen huishouden heb ik zo geregeld dat er ruimte is om een keer een dag wat minder te doen of taken te verplaatsen naar een ander tijdstip. Ik heb een menulijst met wat ik ga eten en hoef dus niet na te denken wat ik moet gaan koken, of dat ik alle boodschappen wel in huis heb!  Voor het naar bed gaan, doe ik een 15 minuten-rondje door mijn huis en ruim alle spullen die ik tegenkom op. Georganiseerd zijn is heerlijk! Ook dat fijne gevoel hebben? Maak dan een afspraak!