Financiële zorgen en schulden kunnen bij werknemers voor slapeloze nachten en gebrek aan concentratie op de werkvloer zorgen. Vaak komt een werkgever hier pas achter als er loonbeslag gelegd wordt. Voor de werknemer zorgt dit vaak voor schaamte. Voor de werkgever betekent dit veel extra werk. Als een werknemer zich ook nog ziek gaat melden kost dit daarnaast veel geld. Een vervelende situatie voor iedereen. De investering in een budgetcoach verdient zichzelf snel terug en is een win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer.

Als gediplomeerd en gecertificeerd (KIWA) budgetcoach ben ik onafhankelijk, professioneel betrokken en bevlogen om iedereen aan meer geld in hun leven te helpen. Heel graag kom ik in een vrijblijvend gesprek samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Het spreekt vanzelf dat budgetcoaching ook zeer interessant is voor woningbouwverenigingen en hypotheekbanken. Indien er vroegtijdig meegekeken wordt bij betalingsachterstanden kan veel ellende voor alle partijen voorkomen worden.