Een afspraak is snel gemaakt!

Je hebt de stap gezet om contact op te nemen, heel goed! Omdat ik veel onderweg ben kan het zijn dat ik niet altijd direct telefonisch bereikbaar ben. Desgewenst kun je de voicemail inspreken en bel ik je zo snel mogelijk terug!

Ondertussen kun je gelijk aan de slag met de eerste organize-tip die ik je nu geef: Doe alle 2 of 5 minuten klussen nu! Direct? Ja! Direct!

Contact opnemen is zo’n klus: schroom dus niet en neem nu contact op met Organisato (als je klikt op het e-mailadres of telefoonnummer word je direct doorgeleid).

Verstuur een e-mail

olga@organisato.nl

Of bel direct!

06 53 932 490

Nadat we contact hebben gehad, of tot die tijd, kijk gerust verder op mijn website. Er zijn vele blogs die je al een stuk vooruit kunnen helpen. Daarnaast vind je op mijn verschillende social media kanalen ook tips. Bovendien zijn er verschillende (anonieme) verhalen te vinden waar je je mogelijk goed in herkent.

Heb je ook gekeken bij mijn andere diensten? Ik ben ook actief op het gebied van organizing, budgetcoaching of als ADHD, ADD en Autisme coach. Hiermee kan ik cliënten vaak gecombineerd van dienst zijn. Het sluit allemaal perfect op elkaar aan!

De eerste stap heb je in ieder geval al gezet, contact opnemen! Daar mag je trots op zijn, ik kijk uit naar een samenwerking waar we grote stappen gaan zetten! Jij ook?

Organisato

Olga Heinen
Roelvinkstraat 8
7101 GN Winterswijk

Kvk: 51021919
Btw-id: NL001485033B18