Veel gezinnen hebben aan het eind van de maand vaak een stukje salaris tekort. De redenen hiervoor zijn heel verschillend. Belangrijker is om niet te wachten tot je echt in de problemen komt en niet meer aan je financiële verplichtingen kunt voldoen.

Lig je ’s nachts wakker omdat je niet meer weet hoe je rond moet komen? Kortom heb je : te weinig geld in je leven??

Graag help ik jou en of je gezin om weer overzicht te krijgen en vooral weer meer geld in je leven te krijgen en te houden dmv budgetcoaching.

Als budgetcoach help ik mensen die geen problematische schulden (meer) hebben maar wel moeite hebben om uit te komen met hun inkomen. Indien er schulden zijn dan moeten deze binnen drie jaar afbetaald kunnen worden. Samen gaan we aan de slag om te inventariseren welke financiële problemen er zijn en proberen we om schulden te voorkomen. We gaan vooral op zoek naar oplossingen en deze zijn voor iedereen verschillend.

In een eerste GRATIS intakegesprek kijken we of er een klik is om SAMEN aan de slag te gaan. SAMEN is in deze belangrijk omdat je eigen motivatie ontzettend belangrijk is. Daarnaast is het een voorwaarde om een eerste inzicht te verkrijgen of budgetcoaching haalbaar is. De verdere budgetcoaching is namelijk niet gratis.