Ik kan het mij nog goed herinneren: Als het eerste lentezonnetje zijn intrede deed en mijn moeder de voorjaarskriebels kreeg, stonden  zomaar ineens alle meubels buiten. Geweldig vond ik dat. Je kon de hele kamer doorrennen en het klonk zo lekker hol. Er was ruimte!

Ik denk dat ik toen al verliefd werd op ruimte om mij heen! Nog steeds is het zo dat bij de eerste zonnestralen er bij veel mensen iets begint te kriebelen…… Ruimte maken, opschonen en misschien toch stiekem ook wel een beetje die grote schoonmaak!

Heeft u ook behoefte aan een opruim-boost maar u weet eigenlijk niet goed waar u beginnen moet?

Kom dan op woensdag 16 maart  a.s. naar de workshop

“Voorjaar in de bol”

In deze workshop krijgt u tips en tricks over hoe het beste te werk kunt gaan met het opruimen van spullen, zodat u rust krijgt in uw huis maar vooral in uw hoofd.

De workshop wordt gegeven bij centrum Goud in Eibergen en begint om 20.00 uur.

De kosten zijn € 15.00 euro pp.

De avond gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen, dus hoort zegt het voort!!

In navolging van de workshops” Stressvrij naar en door de Kerst” en de Basic Bloemschikavonden, ga ik voor Pasen ook weer workshops geven. U heeft hierbij de keuze uit twee workshops:

“Een ei hoort erbij”

Tijdens deze workshop gaan we diverse gerechten maken met eieren,  de moeder van het ei en dit alles  ook nuttigen.  U krijgt de recepten mee naar huis, zodat u dit jaar met Pasen eens iets anders op tafel kunt zetten dan het standaard  gekookte of gebakken eitje. Minimaal 4 maximaal 8 personen per avond.
Kosten € 25.00 p.p.

“Basic Bloemschikken”

Kom je er niet aan toe om thuis een bloemstuk te maken op die ene mooie schaal of op die aparte vaas? Geen zin en energie om er thuis aan te beginnen? Samen kom je vaak tot creatieve ideeën en tot de prachtigste creaties . Na afloop ga je naar huis met een prachtig bloemstuk waar je veel plezier aan zult beleven.  Breng al je voorjaarsdecoratie mee, ik zorg voor takken, groen en oasis. En natuurlijk voor koffie, thee een hapje en een drankje.  Gezien de ruimte kunnen  er maximaal  4 personen per avond deelnemen. U bent vrij in het aantal te maken bloemstukken.
Kosten € 25.00 p.p.

Tijdens beide workshops krijgt u organize- en budgettips waar u direct iets aan heeft!

Deze workshops worden bij mij thuis ( Burg. Wilhelmweg 23 Eibergen)  gegeven op de volgende data:
Een ei hoort erbij:
Woensdag 30 maart 18.30 uur
Donderdag 7 april 18.30 uur

Basic Bloemschikken:
Maandag 11 april 19.00 uur
Dinsdag 19 april 19.00 uur

Wilt u zelf een groep samenstellen op een andere datum? Neem dan gerust contact  op! Een afspraak is snel gemaakt.

Toen deze actie in het leven geroepen werd was ik nog geen lid van de NBPO, dus staat mijn naam niet op de lijst. Toch wil ik graag hetzelfde bieden als andere organizers in het land. Bovendien is mijn actie niet alleen voor lezers van Libelle, maar voor iedereen! Profiteer ervan  en maak snel een afspraak!   Kijk voor het originele bericht op www.nbpo.nl

Libelle-actie Mini-scan deelnemers NBPO 2011

(19 januari 2011)

Welkom op de site van de Nederlandse Beroepsvereniging van professional organizers.
U bent op deze site beland omdat u een professional organizer zoekt in het kader van de mini-scan actie uit de Libelle 06 van 3 februari 2011.

Opruimen is heerlijk: er ontstaat niet alleen ruimte in je huis maar ook in je hoofd. Toch blijkt opruimen een kunst. Voor kennismaking met een professional organizer aangesloten bij de NBPO kunt u kiezen uit de lijst van meer dan 75 deelnemende organizers, verspreid over heel Nederland.

Wat is een mini-scan?
Een mini-scan is een project van maximaal 2 uur. In die tijd (re)organiseren we samen met u een kledingkast, een voorraadkast of een boekenkast. Maar ook het aanpakken van de papierwinkel zoals (een deel van) de administratie of tijdschriften is mogelijk.

De actie voorwaarden in het kort.
Speciale aanbieding voor Libelle lezers:
2 uur organizing bij u thuis voor € 50,- (exclusief reiskosten ဠ0.19 per km.)
De actie is geldig van 3 februari t/m 3 mei 2011.
U kiest een organizer bij u in uw eigen buurt/regio uit de lijst van organizers uit het hele land die meedoen aan de actie. (U kiest natuurlijk voor Organisato) In overleg met Organisato, spreekt u een dag en een tijdstip af voor de mini-scan. Voor werkzaamheden na de mini-scan actie geldt het normale tarief en de algemene voorwaarden.

Ik hoor graag van u!
Opgave kan vanaf nu! 0653932490 of per mail :info@organisato.nl

Organisato(rische) groet,
Olga