U gaat verhuizen! Een nieuw begin of een gedwongen situatie?

Hoe dan ook: u zult uw huidige woning in alle gevallen leeg achter moeten laten. Het is in ieder geval belangrijk dat u spullen waar u echt blij van wordt meeverhuist.

Vooral voor ouderen die naar een zorginstelling verhuizen is het een moeilijke beslissing om afstand te doen van spullen.

Als professional heb ik de objectiviteit en tact om u te helpen bij dit reduceerproces. In alle gevallen is het zinvol om ruim van tevoren te beginnen met het selecteren van wat er daadwerkelijk verhuist moet worden en wat overbodig is.

Middels een eenvoudig toe te passen stappenplan kan veel stress worden voorkomen. Daarnaast kan ik van u dienst zijn bij de administratieve rompslomp die verhuizen met zich meebrengt! Uiteraard met respect en in goed overleg met u kunt u nadien tevreden op uw verhuizing terug kijken.

U wilt uw huis verkopen, maar het kan zijn dat er volgens de makelaar teveel overbodige spullen staan. U woont zelf al jarenlang te midden van uw bezittingen en heeft wellicht niet het overzicht wat er tijdelijk verwijderd kan worden. Uw huis toont en verkoopt beter als overtollige ballast uit het zicht is.
Voor de verkoop van uw huis kunt u vrijblijvend contact opnemen met  de heer Arjan Nijland Bennink Makelaardij.

Neem  contact op voor een afspraak zodat we in een gesprek uw wensen kunnen bespreken en ik u over mijn werkwijze kan vertellen.  Het tarief voor bovengenoemde werkzaamheden wordt gebaseerd op projectbasis. U betaalt een van tevoren overeengekomen totaalbedrag zodat u exact weet waar u aan toe bent!