Tijd in je leven voor de dingen waar jij blij van wordt

Je voelt je vaak gejaagd, je rent van de ene taak naar de andere klus en probeert alle ballen zo goed mogelijk in de lucht te houden. Rust en tijd om te genieten heb je vaak niet.
En tijd voor jezelf heb je al helemaal niet. Soms herken je het beeld dat je aanstaart in de spiegel helemaal niet. Je hebt vaak geen puf om veel tijd aan je uiterlijk te besteden, terwijl je je zo graag weer eens op en top vrouw zou willen voelen.

 

Herken je dit?

Wij, Olga Heinen en Angelique Philipsen organiseren een inspirerende dag voor vrouwen die zich in dit beeld herkennen. Vrouwen die graag meer grip willen hebben op hun leven en tijd: zich lekker willen voelen in hun eigen vel. Vrouwen die willen stralen en hun innerlijke kracht willen laten zien.
Schrijf je nu in voor deze ontspannende dag met 2 inspirerende workshops, een heerlijke lunch en gezellige afsluiting op een mooie en rustgevende locatie.
       Workshop ‘Me-time’
Samen gaan we bekijken op welke manier je daadwerkelijk meer tijd kunt krijgen in je leven.

Je krijgt van mij tips en tricks omtrent

  • slim agendabeheer
  • het effectief indelen van je tijd
  • het omgaan met de combinatie werk en gezin
  • door samen te ervaren, te delen en te praten ga je naar huis met het idee: “Ik ga het anders doen!”

Workshop ‘Stijl en kleding die jou laat stralen’
In deze workshop zal je ervaren dat je je goed en mooi voelt als je kleding draagt die past bij jouw persoonlijkheid en jouw lijf.

  • Aan de hand van een aantal vragen over o.m. je uitstraling, je lijf en je stijlkeuzes komen we tot een kernvraag die leidraad is voor de workshop
  • Je leert welke elementen bepalend zijn voor het kiezen van de juiste kleding en stijl
  • Je gaat volop zelf aan de slag: aan de hand van door jou meegebrachte kledingstukken en accessoires ga je zien en ervaren welke kleding echt bij jou past
  • Je krijgt heldere stijladviezen en volop draag- en combinatietips

 

 

Tijd: van 09.00 uur – 17.00 uur
Deelnemers: 12 personen
Kosten p.p.: € 90,00

Wil je je aanmelden voor deze dag of wil je graag wat meer informatie, neem dan contact op met: