Januari is door de NBPO, Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers, uitgeroepen tot nationale maand van de organizing. In deze maand wordt het beroep van Professional Organizer nog eens extra onder de aandacht gebracht door diverse activiteiten van hun aangesloten leden.
In Eibergen opent Organisato  haar deuren door middel van een gratis telefonisch consult. Als eigenaar van het bedrijf weet ik, dat er nog altijd maar weinig mensen zijn die weten wat een professional organizer voor ze kan betekenen. “Iedereen belt een garage als er iets mis is met de auto, maar weinigen denken aan een organizer als ze een probleem hebben met het bijhouden van de administratie of het opruimen van (een ruimte) in huis.”
Door middel van het telefonisch spreekuur wil ik de drempel verlagen eens contact op te nemen met een organizer. Hoewel een telefonisch spreekuur niet in de plaats komt van een werkbezoek, kan men toch advies krijgen waarmee men direct aan de slag kan gaan.

Gedurende de gehele  organizing maand Januari kunt u gratis gebruik maken van mijn expertise. Telefoon
06 53932490.Omdat ik veel onderweg ben kan het zijn dat er niet altijd direct telefonisch contact is. Desgewenst kunt u de voicemail inspreken en bel ik u zo snel mogelijk terug!

De website www.organisato.nl is uiteraard 24 uur per dag toegankelijk.