De afgelopen week heb ik veel tijd geïnvesteerd in het organizen bij cliënten ( uiteindelijk is dat mijn beroep) . Het voorbereiden van de beurs a place to Be ( wat overigens een groot succes was) Het maken van oppep-mails en daarbij heb ik de nodige tijd in mijn leven genomen door een dag met een vriendin naar de sauna te gaan en naar Vrienden van Amstel Live!  Heerlijk wat heb ik genoten.Gisteren op de beurs heb ik diverse keren verteld dat ik een volle agenda heb,maar mij niet druk voel. Het heeft te maken met plannen en prioriteiten stellen. Het verdelen van taken over de week. Ja, het is vandaag zondag, maar ik heb deze week twee Organisato vrije dagen gehad en dat betekent dus dat ik op zondag aan het werk ben. Vervelend? Integendeel! ik kan de keus maken om op een tijdstip te werken dat mij past, maar ook vrij te nemen op een tijdstip dat ik wil!

Probeer voor jezelf deze prioriteiten ook te stellen. Als je werknemer bent kun je dit natuurlijk niet geheel zelf bepalen, maar je kunt wel je agenda na werktijd zo hanteren dat je keuze vrijheid hebt. Wat doe je wel en wat doe je niet! Maak je eigen keuzes en laat je niet leiden door wat anderen hopen dat jij doet!

Ik wens iedereen een fijne week!