Begin november 2011 zijn de volgende 12 cursisten afgezwaaid, die onze Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren met goed gevolg hebben doorlopen: Silvia Alber, Nele Bauwens, Monique de Bont, Petra Frings, Olga Heinen, Annemiek Koelmans, Alma Lastdrager, Manon van Niel, Dimphty Swagemakers, Esther Verdonk, Ilona Visker en Helma Vollebregt. Van harte gefeliciteerd!

Een aantal van hen is inmiddels al actief als professional organizer. Benieuwd naar deze nieuwe lichting?
Bekijk dan de websites van Silvia Alber van Schep Ruimte Professional Organizing (Amsterdam e.o.), Nele Bauwens van Huisorganisatie Bauwens (Zeeland/ Antwerpen/ Oost-Vlaanderen/ Waasland), Monique de Bont-del Prado van del Prado Professional Organizer (Alkmaar/ Heerhugowaard/Heiloo), Petra Frings en Annemiek Koelmans van H2Organizers (Randstad), Olga Heinen van Organisato (Oost-Nederland), Alma Lastdrager van Organized in Balanz (Zuid-Holland), Manon van Niel v.d. Laarse van Organize your House (regio Westland e.o.), Esther Verdonk van Productive Environment Solutions™ (Zuid-Nederland), Ilona Visker van Met Vlijt (Noord-Holland), en Helma Vollebregt van Hestia Professional Organizer (Brabant/ Zeeland/ en Zuid-Holland).