Hoe vaak grijpt u mis als u een oplaadbaar apparaat wilt gebruiken en de batterij is leeg?

Als u weekend-stroom heeft is het helemaal aantrekkelijk om alle apparaten in het weekend weer op te laden. Maak hier een vast ritueel van. Op zaterdagochtend als u opstaat gaat alles aan het ” infuus”.

U grijpt zo nooit meer mis en hoeft geen dure energie te investeren!

Bent u bang dat u het toch weer vergeet? Zet het dan op uw to-do-list, maak een notitie in uw mobieltje, zet het op uw planbord of maakt een notitie in uw agenda of op de kalender!  Het maakt niet uit waar u het noteert als u het maar doet. Op een gegeven moment worden deze acties een vanzelfsprekendheid en doet u het vanzelf! Dit is een tip voor time-management!

Heeft u een vraag op organize- of time-management-gebied?  U kunt hem bij tips gratis aan mij stellen. Ik antwoord altijd en zo snel mogelijk! Ik hoor graag van u!