……voor vrouwelijke deskundigen. ZijSpreekt beschikt over een ruim bestand van deskundige vrouwen op vele vakgebieden.

ZijSpreekt  bemiddelt deskundige vrouwen als spreker op congressen en symposia of die als gast kunnen optreden in praatprogramma’s op radio en televisie. Vrouwen die boeiend kunnen vertellen over hun vakgebied en inzicht verschaffen op de terreinen waarop ze hun deskundigheid hebben bewezen.

Marga Miltenburg van ZijSpreekt gaat voor u op zoek en beschikt over een interessant deskundigenbestand. Zij komt met een voorstel, inhoudende profiel, cv, foto, en prijs, voor een te benaderen spreker (v). ZijSpreekt werkt op maat.

Op de site staat een overzicht van hun deskundigheid. Potentiële sprekers stellen zich voor .  Je komt niet zomaar op deze site terecht. Ik ben er dan ook trots op te mogen delen dat ik op deze site vermeld sta!

http://www.zijspreekt.nl/sprekers