Deze week gaf ik op deze site als tip van de dag ( tips van de maand) probeer deze maand eens met je geld uit te komen.

 

money money money

 

 

 

 

Loesje heeft er een  aantal mooie uitspraken over. Ivm copyright mag ik ze helaas niet kopiëren. Ik mag jullie wel attent maken op haar site!

Op internet is er ontzettend veel te vinden over besparen. Dus ga ik niet het wiel opnieuw uitvinden maar maak ik wel graag attent op.

ooit las ik een tip om daadwerkelijk te sparen: maak steeds een heel klein gek bedrag over naar je spaarrekening. Hoe weinig geld je ook hebt. bijvoorbeeld iedere week € 1,71.  Of als het meer kan zijn: € 4,56. Grote kans dat je dit niet mist, maar zo kun je wel , beetje bij beetje iets over houden!

In de nieuwsbrief van Els Jacobs, mijn opleidster, las ik vandaag de tip om jezelf als eerste uit te betalen als je salaris binnenkomt. Dus schrijf direct een vast bedrag naar je spaarrekening alvorens je rekeningen ed gaat betalen. Dit kan natuurlijk alleen als er wel ruimte is om dit te doen, maar je gewoonweg teveel uitgeeft. Als er echt geen ruimte is kan dit natuurlijk niet. Een goed gevulde spaarrekening en rood staan op je privé-rekening is het domste wat je doen kunt!

 

Heb je zelf een geweldige tip? Laat hieronder een reactie achter en doe anderen er een plezier mee!!