De pepernoten, taai taai en marsepein liggen alweer een tijdje in de winkel en alleen al bij het zien van die lekkernijen krijg ik het soms toch wel even benauwd. Er moeten dadelijk weer kadootjes gekocht, schoentjes gevuld, gedichten geschreven en surprises gemaakt worden. Het leukste feest van het jaar, maar wel met een prijskaartje – letterlijk en figuurlijk!

Gek eigenlijk dat een feest dat juist zo’n leuk en supergezellig familiefeest behoort te zijn, erg vaak geassocieerd wordt met stress, hectiek en soms zelfs teleurstelling. Je weet nauwelijks waar je de tijd vandaan moet halen om het leuk te maken en vervolgens voel je je hier nog schuldig over ook en kun je nauwelijks van alle festiviteiten genieten…

sinterklaasplanner

Herken je dit?  Is voor jou het sinterklaasfeest ook iets dat:

  1. je er tussen door ook nog even bij moet doen;

  2. veel extra werk met zich meebrengt.

De voorpret wordt eigenlijk voorstress en hoe is jammer is dat?

Je zou natuurlijk alles uit kunnen besteden aan een Sinterklaas Organizer (die bestaan!), maar dit is zo’n persoonlijk feest. Ik denk dat de meesten het kadootjes kopen en surprises maken voor geen goud aan een ander willen overlaten.

Heb je ook last van dit soort Sinterklaasstress en wil je toch graag de planning zelf in handen houden? Dan heb ik een handig hulpmiddel voor je:

De Sinterklaas Pakjesavondplanner

De pakjesavondplanner zorgt er voor dat je ruim op tijd klaar bent voor het gezellige avondje van Sinterklaas en dat je op de avond zelf met volle teugen kunt genieten.

Als je de werkbladen, tips en ideeën uit de planner goed benut, dan weet ik zeker dat je de tijd naar het feest toe moeitelozer en met meer plezier zult beleven.

Garanderen dat het een ouderwets gezellige Sinterklaasavond wordt, kan ik natuurlijk niet. Wat ik wel weet, is dat de afgelopen jaren de Sinterklaas Pakjesavondplanner veel andere ouders heeft geholpen bij het verminderen van alle stress tijdens het voorbereiden van pakjesavond en dat deze daar erg enthousiast over waren.

Als Personal Organizer zie ik bij mijn cliënten dat zaken als Sinterklaas, Kerst en b.v. verjaardagen veelal voor de nodige stress zorgen.

Simpelweg omdat het weer een activiteit is die wel weer ‘even’ georganiseerd moet worden. Juist omdat het zo’n belangrijk gezinsfeest is, wil iedereen het graag zo gezellig, zo leuk en harmonieus mogelijk vieren.

Echter door tijdgebrek of gebrek aan overzicht: ” wat, waar, voor wie, wanneer” levert het meer stress op dan noodzakelijk.

De Sinterklaasplanner neemt je, stap voor stap, bijna letterlijk bij de hand, om zonder stress de voorbereidingen te treffen en een gezellig Sinterklaasfeest te vieren.

Het is zo’n gaaf product dat ik er haast jaloers op ben dat ik het niet zelf bedacht heb! Daarom beveel ik het dan ook van harte aan : ‘Voor méér geld en tijd in je leven’

 

Wil je het zelf ook ervaren?

Schrijf je dan nu in voor deze gratis planner op: www.sinterklaassurprisespel.nl/stressvrij-pakjesavond-plannen

Het kost je verder helemaal niets. Dus als het voor jou niet werkt, dan ben je er in elk geval geen geld aan kwijtgeraakt. En dat is nog niet alles! Zodra je je hebt ingeschreven, staat er nog een kadootje voor je klaar…

Nieuwsgierig?

Klik dan op deze link en schrijf je in, download de pakjesavondplanner en laat je daarna verrassen met nog een gratis kado.

En denk je dat je nog meer ouders kent die je hier echt een plezier mee zou doen, schroom dan niet om deze mail door te sturen en schenk hen ook een geweldig Sinterklaasfeest!