organizer-berkelland

Wat hoor ik het mijn klanten vaak zeggen: ” Ik wil gewoon rust.”
Dus gaan we samen op zoek naar hoe we dat kunnen bereiken; Rust.

De afgelopen weken heb ik zelf weer eens ervaren hoe belangrijk deze ‘rust’ is d.w.z. in ieder geval geen ‘onrust’ te hebben.
Wij zijn bezig met een complete metamorfose en restyling van ons huis dat te koop staat. Op een gegeven moment word je blind voor je eigen huis.
Omdat ik heel erg geloof dat ieder zijn eigen vak heeft en een professional echt toegevoegde waarde heeft, hebben we alle voorhanden professionele kennis uit de kast getrokken.

Dus de styliste ,waar ik heel fijn mee samen gewerkt heb tijdens de opnames van Alles over Wonen,  Mandy van Bussel van Styling 22  een kijkje laten nemen en (bijna) al haar tips voor verkoopstyling ter harte genomen. Haar belangrijkste tip: “creëer rust…”
Dus heel veel keuzes gemaakt, veel schilderijen van de muur gehaald. We hebben er een paar in de verkoop van Chris Overbeeke  (Melchior Stijl)

Bauhuis en Kormelink
Gehalveerde tafel

Onze hughes tafel is gehalveerd door iemand uit mijn netwerk. Wat een vakwerk. Daarna ruim twee en halve week de schilders van Bauhuis en Kormelink in huis en alles ja alles moest ingepakt worden. Verhuizen is makkelijker.
Alhoewel ik best heel georganiseerd ben.. ja duhhh, kwamen er toch dingen, spullen naar voren waarvan ik dacht:
“Wat moeten we ermee? Worden we er blij van? Hebben we het nodig? Kunnen we het weggeven of verkopen”?
Geheimpje Henk, mijn man gaat dit makkelijker af dan mij. ( Sssst niet verder vertellen)

 

 

 

 

Alles in dozen…

Een en ander bracht bij mij vooral ‘onrust’ teweeg. Daar zaten we dan tussen de dozen, de lege kasten zonder planken op zondagavond en ik hoorde mijzelf zeggen:

“Ik wil gewoon RUST”!  en tegelijkertijd: “Nu weet ik weer hoe mijn klanten zich voelen”. Mooi leerpunt of spiegelmomentje!
Hoe dan ook voor ons is dit eindig. Tenminste dat hoop ik.
Binnen is bijna alles klaar. De voordeur is inmiddels voorzien van het nieuwe glas in lood, dat Alwine de Raad van Alwine Glas in Lood  super voor ons gerestaureerd heeft.

Alwine Glas in Lood

 

 

 

 

 

Dan moet de buitenboel nog geschilderd, de tuin in orde gemaakt en last but not least: nieuwe foto’s, misschien wel een video, een uitnodigend verhaal op Funda en de site van Bennink Makelaardij.

Omdat ik houd van plannen en deadlines ( die werken nou eenmaal heel goed om rust te creëren) ga ik ervan uit dat alles rond Pasen gefixed is… Rust..

Volgens voorspelling gaat ons huis dan heel snel verkocht worden. Dus rust?Ja toch wel, hoop ik, denk ik, droom ik.

Al heel lang roep ik: “2017 wordt ons/mijn jaar”
Organisato(risch) gezien ben ik dit jaar verzekerd van prachtige opdrachten via de diverse gemeetnes waarmee ik raamovereenkomsten heb. Wat een ‘rust’ geeft dat.
‘Onrust” wordt vooral veroorzaakt door de vele administratieve rompslomp die dit met zich mee brengt. Al met al kan ik goed relativeren.
Nu is het even zo maar in de loop van dit jaar komt er zeker (meer) rust.

Alleen al door dit op te schrijven, ja echt eerst op papier opschrijven, ontstaat er meer rust.
Waarom ik dit met je deel?
Omdat het belangrijk is dat je weet dat ik ook ‘gewoon’ mens ben.
Die heel goed in staat is om anderen te coachen bij ‘onrust’, daarentegen ook zelf tegen dingen aanloopt in het leven die onrust veroorzaken.
Hopelijk helpt het jou ook door je onrust te delen meer rust te creëren…

 

Lieve groet,
Olga