Het zaadje is geplant

Deze week kreeg ik een e-mail vanuit het zuiden van Nederland met een vraag omtrent coaching op organize-gebied. “Gezien de afstand wil ik graag weten of dit ‘online’ kan”?

“Nee”, komt in mijn woordenboek niet voor. Dus antwoord ik met : “Natuurlijk kan dat, wanneer kunnen we even bellen om te overleggen?”. Daarbij deed ik drie datavoorstellen met wisselende tijden.Na het weekend hadden we al een afspraak en het was een erg leuk gesprek. Gaandeweg bespraken we de wensen en gaf ik aan hoe ik hier op in zou kunnen springen.

Top. De eerste datum straat gepland, de offerte voor de werkgever is de deur uit. En toen begon het bij mij te kriebelen…

Dit werkt namelijk heel goed, want ik heb al vaker een uurtje gefacetimed ( is dat een woord?) met mensen uit mijn netwerk en dan hoor ik vaak terug dat het zo helpend is geweest.
Hulp op afstand is helemaal van deze tijd, duurzaam, efficiënt. Dus ja online of virtual organizen kan zeker. Kijk bij mijn pagina’s over organizing of budgetcoaching of dit ook voor jou zou kunnen werken.

Want ….
* Wat als ik hiermee meer afstanden kan overbruggen?
* Wat als ik hier mijn klantenkring enorm kan uitbreiden?
* Wat als ik hier heel veel mensen mee kan helpen?
* Wat als…..

Wow.. er is een zaadje geplant. En dat barst nu al bijna uit zijn voegen.

“Niks nieuws en toch nieuw”

Dus heb jij een telefoon, een tablet, computer of laptop met camera? Vind je het fijn om zelfstandig aan de slag te gaan na de nodige tips en ondersteuning middels online of virtual organizing of coaching?
Dan kunnen we aan de slag!

Nieuwsgierig?