Uitnodiging ONZ-on-tour gemeente Oost Gelre

Donderdag 10 mei  2012

Netwerkavond, locatie: Erve Kots, Eimersweg 4, Lievelde.

Aanvang: 19.30 uur (attentie: gewijzigde aanvangstijd!)

Ondernemer Ronnie Degen is 10 mei te gast om te vertellen over zijn bedrijf Feestfabriek Alles Komt Goed, bij de meesten bekend als de organisator van de Zwarte Cross. Die is dit jaar op 20, 21 en 22 juli weer op de Schans in Lichtenvoorde. Maar de Feestfabriek doet veel meer. Welk geheim zit er achter het succes van de evenementenorganisator? Tijdens de ONZ On-Tour-bijeenkomst in Oost Gelre komt Ronnie Degen een tipje van de sluier oplichten.

De Zwarte Cross is een evenement waar de ondernemer gebruik maakt van flexibele arbeidskrachten. De groei in de inzet van flexibele arbeidskrachten is volop in het nieuws. Marleen van Boheemen van de Kamer van Koophandel komt daarover vertellen. Ze gaat ook in op actuele ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt en het project ‘flexibilisering van de arbeidsmarkt’, waarvan ONZ penvoerder is.
Toin de Ruiter van de Industriële Kring Groenlo-Lichtenvoorde (IKGL) geeft een beeld van de wijze waarop werkgevers en bedrijven omgaan met de veranderende arbeidsmarkt.
Het belang van Z(Z)P’ers in een gemeente als Oost Gelre en hoe de gemeente daar mee omgaat is het thema dat wethouder Paul Wentink aansnijdt.
Na een ludieke afsluiting is er gelegenheid tot napraten en netwerken.

Ondernemers, Z(Z)P’ers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd! Hoort, zegt het voort , nodig collega-ondernemers en collega-zp’ers uit en breng ze mee!

ONZe leden worden bij deze gevraagd om zich op te geven bij het secretariaat info@onz-achterhoek.nl. Ook geïnteresseerden en aspirant-leden kunnen zich op dit e-mailadres aanmelden.

We willen u vragen om een visitekaartje mee te brengen, deze wordt gebruikt als naambadge, zodat we makkelijk met elkaar in gesprek kunnen komen.

Wij zien u graag op 10 mei! Meldt u zich even aan?

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur ONZ-Achterhoek

Nelly de Vries-van Leeuwen,
voorzitter ONZe Programmacommissie