Toen ik nog leerkracht was, werd er altijd aan mij gevraag wat er op welke datum was. wanneer begint de vakantie, wleke dag is iemand jarig?

Ik vergeet geen verjaardag, geen trouwdag, geen sterfdag, geen dag met een bijzondere gebeurtenis, geen afspraak.

Het zit allemaal in mijn hoofd en soms schrik ik er zelf van…vol hoofd

Toeval dat ik met een kalender-man getrouwd ben?

Iedere dag van het jaar is er nl wel iets bijzonders en dat weet ik allemaal.

Op 10-10-10 ben ik officieel gestart al Personal Organizer. Hej dat betekent dat mijn bedrijf op 10 mei anderhalf jaar bestaat. Niet echt een mijlpaal, geen dag om een feestje te vieren en zeker geen dag om te moeten onthouden!

Maar toch….. anderhalf jaar, dat is niet de twee jaar waarvan gezegd wordt dat die nodig zijn om je bedrijf op de kaart te zetten.

Anderhalf jaar en ik ben blij en trots. Toegeven: een half jaar geleden was ik enorm onzeker. Ik had toen al mijn vaste cliënten, maar had het idee dat ik wel heel veel tijd moest investeren, heel veel moest zaaien, maar echt oogsten?

 

En ineens pats boem, van het een op het andere moment gebeurde het: aanvragen voor organize-trajecten, aanvragen voor workshops, online coaching via Skype. Het meest bijzondere vind ik de open sfeer, de openlijke bedankjes via Sms of email, of gewoon op Twitter en Google! Zomaar een pluim op mijn werk en ik moet zeggen dat het een kick geeft, een boost, een flow!

Als het een beetje meezit, kan en mag ik nog ruim 15 jaar jullie Personal/Professional Organizer zijn, want op 12-07-2027 krijg ik AOW…

Ik blijf tenslotte wel een datum-mens! 🙂