Het is zover; We gaan verhuizen en dus verhuist mijn bedrijf mee. Dat gaat zo met ZZP-ers. In dit bijzondere jaar hebben wij ons huis verkocht.
Na talloze verhuizingen bij mijn klanten de afgelopen jaren is het dan eindelijk zover dat ik het zelf in de praktijk mag brengen en weet je? Ik vind het fantastisch. Ja echt. Veel klanten die het nieuws hoorden reageerden ook met; “Nu mag je eindelijk zelf Olga”

Inmiddels wonen wij sinds 1994 in dit familiehuis met een enorme tuin en in totaal 4 verdiepingen; kelder, begane grond, eerste verdieping, 2e verdieping met zolder, garage en ook daarboven een zolder.
Het is niet zo heel verwonderlijk dat we naar, een voor ons doen, veel kleine huis gaan met dito kleinere tuin. Nog steeds geen ‘Tiny-House” want we houden echt van ruimte.

Hoe dan ook krijgen we minder ruimte dus dat betekent zelfs voor een professional organizer ‘ontspullen’. De afgelopen weken heb ik al vaak gezegd: “Verhuizen is vooral: opmaken, opruimen en wegdoen”
We hebben besloten dat er uitsluitend spullen meegaan waar we blij van worden en die we gebruiken. Omdat we zelf al een poosje weten dat ons huis nieuwe bewoners krijgt zijn we dus al even bezig met de verhuizing.
Dwz met opmaken, opruimen en wegdoen.

De komende tijd neem ik jullie mee in ons verhuisproject. Ook als je in hetzelfde huis blijft wonen hoop ik je te kunnen inspireren met mijn verhuistips.