Net na het 12 en half jubileum (10 april 2022) van mijn Organisato heb ik het certificaat Nabestaandenbegeleider behaald.
Wat een fantastische opleiding vooral dankzij Lian Gieles Terra zorg in Rouw . Ze verzorgde de opleidingsdagen vol inspiratie en bevlogenheid.
Als nabestaandenbegeleider kan ik helpen bij zowel de emotionele- maar ook de zakelijke zorg rondom een overlijden. Hierbij kun je denken aan het afhandelen van de administratie. Maar ook bij het (helpen) opruimen van een huis.
Persoonlijk contact en persoonlijke aandacht alsmede betrokkenheid vind ik belangrijk.
Kernwaarden die voor mij onlosmakelijk verbonden zijn met de prachtige aanvulling bij de andere activiteiten binnen mijn bedrijf.

Al lange tijd stond deze opleiding op mijn verlanglijstje. Door de veranderingen binnen mijn bedrijf had ik de tijd en de ruimte om deze te gaan volgen. Ook hierbij sta ik open voor kortdurende intensieve trajecten. Het klinkt misschien een beetje raar maar ik heb er enorm veel zin in.
Tijdens de opleiding bleek dat mijn ervaring op dit speciale gebied al best groot is. Ik kijk er naar uit om andere mensen hierbij te helpen en te ondersteunen nu ik ook daadwerkelijk gecertificeerd ben.

De komende tijd ga ik mij verdiepen hoe ik deze uitbreiding kan toepassen om mensen op de hoogte te brengen van deze dienstverlening. In eerste instantie vanuit mijn eigen netwerk (dus verspreiden maar dit bericht) Daarnaast ga ik contact opnemen met uitvaartondernemingen en verzekeringsmaatschappijen. Actief contact zoeken met de pers en flyers bestellen. Via de domeinnaam: www.nabestaandenbeleiding.nl is er al een link met de organisato pagina.
Een mooie Todo-lijst dus.

Mocht jij iets of iemand tegenkomen waarvan je denkt dat deze mijn hulp in een roerige periode goed kan gebruiken? Geef gerust mijn naam en telefoonnummer door. Gaan jullie mij helpen om dit verder onder de aandacht te brengen? Alvast super bedankt.