Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik mijn bedrijf Organisato heb ingeschreven bij de KvK.

Vanavond kreeg ik van Henk een enorme bos rode bloemen, met in het midden één witte. Die witte bloem staat symbool voor mij als lichtpuntje van Organisato!

Ik weet het nog goed. Ik wilde graag een Italiaanse naam: ik ben nl gek op Italië, maar ook een naam die direct duidelijk maakt wat ik doe.

Op advies van de KvK moest ik wel mijn eigen naam erbij zetten anders zou het misschien snel tot verwarring met andere bedrijven kunnen leiden.

Ik wilde echter heel graag het woord Organisato als werkwoord gebruiken en niet als zelfstandig naamwoord. Nee hoor, zou niet gebeuren……

De eerste brieven waren al gericht aan Organiastor Olga Heinen, mijn bankpas op naam van Organisator Olga Heinen! HELP dit wil ik niet!!!

Het heeft even wat moeite gekost maar uiteindelijk is het dus echt Organisato

Organisato is het Italiaanse werkwoord voor: ORGANISEREN!  Met de nadruk op de laatste O!

Het is een beetje dwingend, een beetje dominant, maar dat past wel bij me!

Terugkijkend ben ik heel blij dat ik de stap genomen heb!

Ik weet nog dat Els Jacobs, (de Huishoudcoach) mijn opleidster,  vertelde dat het misschien wel een jaar tot anderhalf jaar zou duren voor je daadwerkelijk klanten zou krijgen. Daarnaast moeten mogelijke cliënten je 8 tot 10 keer voorbij zien komen voor ze daadwerkelijk zaken met je gaan doen!

Gelukkig heb ik daar niet op hoeven wachten! Al heel snel had ik aanvragen en een aantal vaste cliënten (die ik nu nog heb). Het is voor mij heel bijzonder dat mensen je zo in vertrouwen nemen en je inzicht geven in hun dagelijkse leven!
Dank jullie wel daarvoor!

 

Daarnaast heb ik workshops en lezingen gegeven:

  • Stress-vrij naar en door de Kerst
  •  Time-management voor gezinnen
  •  Stress-vrij op vakantie.
Stuk voor stuk leuke inspirerende avonden, waar ik ook van heb genoten!
Ik heb gedurende zijn vakantie een jongen begeleid met Cerebrale Parese. Een heel bijzondere ervaring…… Hoe snel kun je met iemand een band krijgen?
Daarnaast heb ik me heel erg op de Social Media gericht. Echt waar, een jaar geleden had ik nog nooit van Twitter gehoord en nu…….
….. maak ik Twitter-accounts aan voor cliënten en ook verstuur ik regelmatig tweets voor hen! Ik ben ook de initiatiefneemster voor de Achterhoekse Twitterlunch!
Daarnaast beheer ik websites en zorg ervoor dat ze goed gevonden worden in de zoekmachines!
Er is een wereld voor me open gegaan!
Ik weet nog goed dat ik met Henk naar de voorlichtingsbijeenkomst voor Personal Organizer ging: Na 5 minuten zei hij: “Ol, geef je maar op, want dit ben jij”!
En zo voelt het ook: Ik ben Organisato!!  Het is van mij en hoort bij mij!
Organisato blijft voor mij echter wel een werkwoord, en dan één waar ik heel erg blij mee ben!
Bij deze wil ik iedereen heel hartelijk bedanken die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen om mij Organisato te laten zijn! Ik hoop dat ik op wleke manier dan ook , een beetje heb kunnen bijdragen aan : “Tijd in je leven”
Wie jarig is trakteert: daarom 3 uur organizing voor 10x10x1=€ 100.00 euro!
Neem gerust contact met me op: een afspraak is snel gemaakt!
Organisato(rische) groet
Olga